Litium fordeler

Styrking av gulvflaten

C² flytende herdere/densifikatorer er kjemikalier som er tunge i silika, som reagerer med kalsiumhydroksid i betongen for å fylle porene, styrke og herde overflateslitasjelaget.

Utmerket penetrasjon

C² flytende herdere/densifikatorer inneholder også en svært reaktiv litiumkatalysator, noe som bidrar til å oppnå mye større penetrasjon i gulvflaten og utløser en mye raskere og mer komplett reaksjon med betongen.

Større slitestyrke

Selv de mest perfekte ubehandlede betonggulvene vil slites av relativt raskt under industrielle trafikkforhold. Gulv behandlet med C² væskeherdere/densifikatorer vil forbedre slitestyrken betydelig.

Holdbarhet

C² flytende herdere/densifikatorer vil overgå topcoats. En permanent impregnering av gulvflaten kan oppnås for hele betongens levetid med en enkelt påføring.

Eliminering av støv fra saltutslag

I vanlig betong skyves små støvpartikler til overflaten gjennom en oppadgående kraft kalt hydrostatisk trykk, noe som resulterer i saltutslag. saltutslag fører til støv. C²-produkter eliminerer saltutslag og forhindrer støv med en enkelt påføring.

Sklisikker

En behandlet gulvflate, selv om den er skinnende, skaper ikke et glatt gulv.

Forbedret tilstand for gamle gulv

Etter hvert som betongen eldes, kan overflatestress, delaminering, ujevne kanter/støpeskjøter og andre problemer oppstå. C² flytende herdere/densifikatorer kombinert med tilpassede slipe- og poleringsteknikk kan fjerne det øverste overflatelaget i den gamle betongen og styrke gulvet, noe som øker støt- og slitestyrken.

Redusert dekkslitasje

Den grove, ujevne tekstur av naturlig betong fører til at dekkene slites. Et betonggulv behandlet med C² flytende herdere/densifikatorer vil gjøre hele overflaten glatt, forhindre denne slitasjen og etterlate et minimum av dekkmerker på gulvflaten. Vanlig rengjøring kan enkelt fjerne disse overflateflekkene.

Liten eller ingen produksjons «Nedetid»

Gulvet ditt kan tas i bruk umiddelbart etter at applikasjonsprosessen er fullført. På grunn av rensligheten av prosessen og mangelen på giftige eller farlige kjemikalier, kan gulv ofte betjenes mens anlegg er i full produksjon.

Mindre vedlikehold

De fleste gulvsystemer, inkludert fliser og linoleum, krever aggressiv skrubbing for å opprettholde et rent miljø og fint utseende. Overflater som behandles med C² flytende herdere/densifikatorer er tett komprimert – reduserer flekker – og krever ingen voksing eller stripping for å opprettholde glansen.

Forbedret reflektivitet og omgivelsesbelysning

De reflekterende egenskapene til en densifisert gulvflate øker belysningen i anlegg. Økt omgivelsesbelysning kan redusere strømregningen så vel som være estetisk behagelig.

LEED-vennlig

Den inneholder ikke VOC-er. Den benytter eksisterende gulvflater som eliminerer belegg og beveger seg mot bærekraftig bygning, noe som gjør det vennlig for ethvert LEED-prosjekt i U.S. Green Building Council.